Handicaphjælper søges til ordning i Esberg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jeg er en aktiv, omgængelig kvinde på 49 år bosat i Esbjerg, som søger moden kvindelige afløsere, som kan ende med en fast stilling på 37 timer. P.t. kan du nærmest fuldtid hver uge og det er jeg også gældende resten af sommeren. Derudover skal du kunne træde til efter behov ved sygdom, ferier og helligdage. Samt nogle weekender. Ansættelse hurtigst muligt!

Jeg har været kørestolsbruger hele mit liv, men sproget og hovedet fejler ikke noget J. Du skal kunne fungere som ”mine arme og ben” og indgå i et professionelt team med mig.

Du er i alderen fra 30 – 45 år og tilbydes et job med ordnede forhold og en omgængelig omgangstone, hvor jeg er arbejdsleder.   

Dine vagter består af dag- og aftenvagter på hverdage, i nogle weekender samt ferie og helligdage. Timerne ligger primært i mellem 07.00-00.00. I mit team er fleksibilitet en selvfølge. Hos mig kan du selv være medbestemmende til hvor godt du vil have det. Det er vigtigt for mig, at du kan hjælpe mig med at leve mit liv på mine præmisser.

Arbejdsopgaverne består blandt andet af:

  • Rengøring
  • Huslige pligter
  • Madlavning
  • Personlig pleje
  • Indkøb,
  • Ledsagelse ved forskellige aktiviteter.

Om dig:

Kørekort B er et krav, ligesom du har forflytningskursus og kan betjene loftlift. Du er mødestabil og god til at samarbejde – ligesom jeg lægger vægt på at du er pligtopfyldende og har ordenssans. Fleksibilitet er også vigtigt, da mine hjælpere skal kunne dække hinanden ind ved sygdom og ferie.

Send din ansøgning senest d. 9. juni 2023 til heberg@esenet.dk.

Du vil blive ansat gennem LOBPA, og vil hermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere, indgået mellem DE og FOA. Se evt. mere på: www.lobpa.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

LOBPA, Blekinge Boulevard, 2630 Taastrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: heberg@esenet.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841983

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet