Ny centerdirektør i Andelskassen i Esbjerg: Jeg lægger vægt på gode relationer

Michael Bitsch Jakobsen er ansat som centerdirektør i Andelskassen i Esbjerg (Foto: Danske Andelskassers Bank A/S)
dato

Michael Bitsch Jakobsen er ansat som centerdirektør i Andelskassen i Esbjerg. Her bliver han en del af en bank, der tror på, at alle har brug for gode relationer, og det glæder han sig til – ikke mindst i byen, hvor han er født og opvokset og stadig bor i dag.

Gode relationer betyder meget for Michael Bitsch Jakobsen, og i sit arbejde kan han godt lide at møde mennesker og skabe gode økonomiske løsninger for dem.

”En god relation går begge veje og bliver opbygget gennem gensidig tillid. Ingen mennesker er ens, og jeg er god til at skabe løsninger, der passer til, hvor kunderne er i livet. Det handler også om ordentlighed og respekt - jeg står ved mit ord, og jeg siger tingene, som de er – så vi ved, hvor vi har hinanden,” siger Michael.

At det netop er Michael, der er den nye centerdirektør i Andelskassen i Esbjerg, er der flere grunde til.

”Michael understøtter, at Andelskassen er mere end en bank. Han kommer med et stærkt CV og solid ledelseserfaring, og med hans passion for fodbold sætter han teamwork og vindermentalitet højt, og det passer godt til vores stærke hold i Esbjerg. Som esbjergenser har han et stort netværk og en dyb forståelse for området – gode relationer betyder meget for ham, ligesom det gør for os i Andelskassen,” siger Mikael Breinholt Juhl, områdedirektør i Andelskassen.

Michael kommer med mere end 20 års erfaring fra bankbranchen, hvor han blandt andet har arbejdet i Arbejdernes Landsbank i Kolding som erhvervscenterdirektør og sidenhen regionsdirektør for Erhverv Sydjylland i banken. Han kommer senest fra en stilling som erhvervskonsulent i Middelfart Sparekasse i Esbjerg, hvor han arbejdede i fem måneder. Men da muligheden for at blive en del af Andelskassen i Esbjerg bød sig, slog han til. Her kan han nemlig kombinere sine interesser for ledelse og relationer – og så i hjembyen, som han kender godt.

”Jeg er født og opvokset i Esbjerg og har boet her det meste af mit liv, så jeg kender området godt. Esbjerg er en by, som er i en spændende udvikling, og esbjergenserne er nogle gode mennesker, som også er meget optaget af gode relationer – ligesom jeg – og det stemmer også godt overens med Andelskassens værdisæt om, at alle har brug for gode relationer,” fortæller Michael og fortsætter:

”Som leder betyder ordentlighed, succes, respekt, tillid og engagement meget for mig – og så går jeg op i at det skal være sjovt at gå på arbejde. Ligesom et fodboldhold er bygget op af forsvar, midtbane og angreb, har vi forskellige områder, vi er gode til. Som hold kan vi mere sammen, end hvis vi står alene, og det er jeg meget bevidst om.”

Fodbold er en af Michaels store interesser, når han holder fri. Og som indfødt esbjergenser holder han naturligvis med hjemmeholdet. Han spiller også selv fodbold og træner i fitnesscentret flere gange om ugen. Han bor i Esbjerg med sin hustru og deres to piger på 12 og 9 år.

Kilde: Danske Andelskassers Bank A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.