Astrid Saalbachs anmelderroste enakter DEN USYNLIGE BY iscenesættes af Esbjergspillene i Teaterhuset

Foto: Esbjergspillende. Oplev DEN USYNLIGE BY i Teaterhuset, Borgergade 25, Esbjerg fra d. 27. februar.
dato

Hvordan håndteres en travl hverdag på et overfyldt plejehjem, når blot man ønsker at gøre det bedste, man kan?

Oplev DEN USYNLIGE BY i Teaterhuset, Borgergade 25, Esbjerg fra d. 27. februar.

Livet set indefra
Handlingen udspiller sig i en enkel scenografi. Vi befinder os på plejehjemskontoret, hvor data journaliseres, døren altid er åben og hvor der deles stort og småt, mens livet udenfor passerer revy.

Den unge Mette ansættes på prøve på et plejehjem. Hun er ivrig efter at lære og tilpasser sig hurtigt de daglige rutiner. Inden hun ser sig om, står hun midt i et spil mellem de ansatte og beboerne.

Er Mette stærk nok til at blive i jobbet og hvordan tackler hun de svære situationer og den pressede hverdag på et plejehjem, der ønsker at være et godt sted at være med både tid, respekt, tryghed og kærlighed til både beboeren og de ansatte?

Meget mere end blot en underholdende aften
I instruktørrollen ses Rikke Schlüter og som tidligere bliver publikumsoplevelsen total, når publikum ankommer. DEN USYNLIGE BY er både velskrevet og velspillet af de fire kvindelige skuespillere, og som publikum går man hjem med meget mere, end blot en underholdende aften.

Billetsalg, samt yderligere info
Billetter sælges via foreningen hjemmeside www.esbjergspillene.dk

For yderligere info kan man kontakte forestillingsleder Peter Larsen på peterlarsen2@hotmail.com, samt ved at følge foreningens Facebook og Instagram.

Kilde: Esbjergspillende
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.