Fuld plade til Esbjerg Festuges musikprogram

dato

Kellermensch, L.I.G.A, Halberg & Friends og Rasmus Walther fuldender musikprogrammet til Esbjerg Festuge! Det betyder, at der i år både er noget til de rockede, nostalgiske, poppede, vilde, charmerende og dem der trænger til at få trænet basarmen til de gratis koncerter på Torvet til Esbjerg Festuge 2024.

Med en måned til det går løs til Esbjerg Esbjerg, bliver det esbjergensiske rockband Kellermensch, humørbomberne fra LIGA, magiske 80’er genhør med Halberg & Friends og storcharmøren Rasmus Walther i dag afsløret som sidste navne på plakaten til de gratis koncerter på Torvet.

Dermed er årets musikprogram fuldendt, og der er i den grad noget for enhver smag:

”Vi glæder os virkelig til at give esbjergenserne en på den musikalske oplever til dette års festuge, hvor vi er særligt glade for at byde esbjergensiske Kellermensch velkommen på scenen. Musikprogrammet spænder bredt og der er lagt op til en masse godt til alle – også på tværs af generationer,” fortæller eventkoordinator Sanne Klindt Nielsen fra Esbjerg Kommune Eventafdeling, der står bag Esbjerg Festuge.

Årets musikprogram:

Fredag 7. juni 2024:
Elba
Zar Paulo
Kellermensch

Lørdag 8. juni 2024:
Svea S
TopGunn
Hedegaard

Torsdags Nostalgi 13. juni 2024:
Søs Fenger
Halberg & Friends

Torsdags Nostalgi præsenteres i samarbejde med Det Faglige Hus.

Music 4 Free fredag 14. juni 2024:
Hjalmer
Mumle
URO
Thor Farlov
Benny Jamz

Music 4 Free præsenteres i samarbejde med Skala.fm, Sydbank og Det Faglige Hus.

Lørdag 15. juni 2024:
Tim Christensen
LIGA
Rasmus Walther

Se hele Esbjerg Festuges musikprogram med tidspunkter.

Kilde: Esbjerg Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.